Parkolás

Szállodánk mélygarázzsal rendelkezik, 30 db hellyel. A limitált kapacitás miatt nem tudjuk garantálni a parkolóhely biztosítását. Foglalásában kérjük jelezze, ha szeretne parkolni és érkezéskor érdeklődjön a recepción, hogy van-e hely a mélygarázsban az adott időpontban. Az érdeklődés idejében igénybe tudja venni ideiglenesen a ház előtt található parkolóhelyeket. Amennyiben nincs elérhető hely a mélygarázsban, a környéken található két parkolóház is, ahova kollégáink készséggel elirányítják.

A parkolás költsége 8000 Ft/autó/éjszaka, melyet a szállodába való bejelentkezéskor tud rendezni a recepciós kollégával.

A mélygarázsunkba 1,8 méter magas, és 2,35 méter széles járművekkel tudnak leállni. Ha ennél nagyobb járművel érkezne, kérjük  egyeztessen kollégáinkkal, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást Önöknek.

Elektromos autó töltésére is van lehetőség garázsunkban. Ha töltős járművel érkezne, kérjük jelezze előre. Az autótöltésre 2023. április 1-jétől külön díjat számolunk fel, mely töltésenként 6000 Ft.

Amennyiben szállodánk garázsa megtelt, az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • Utcai parkolás a környéken:
    Hétfőtől – Péntekig: 8-22 óra között 600 Ft/óra, maximum 3 óra fizethető egy időpontban