Bemutatkozás

Otthonos életérzés a város közepén, madárcsicsergős reggelek néhány lépésre a Corvin-negyedtől. 

Válassza szállodánkat, ahol 86 kényelmes, kellemes szállodai szoba és 5 tágas apartman, továbbá sokoldalú rendezvénylehetőségek, ínycsiklandó reggeli és kedves vendéglátás várja. 

Szállodánkat üzleti és szabadidős utazók egyaránt kedvelik. Mi az oka? A kiváló elhelyezkedés és a jó megközelíthetőség, a figyelemreméltó ár-érték arány, a kényelmes szobák, és az otthonos, barátságos hangulat. A Dunához közeli szállodakomplexum egyik legnagyobb előnye, hogy kitűnő közlekedést garantál vendégeinek metróval, villamossal, autóbusszal, de a város kedvelt idegenforgalmi látványosságai akár rövid gyalogos sétával is elérhetők.

A Corvin Hotel Budapest 1996-tól fogad vendégeket. Az idők során többször bővítettük, fejlesztettük a vendégek igényei szerint. 

CORVIN HOTEL BUDAPEST - Három az egyben

Ma a Corvin Hotel valójában három szálláshelyet rejt magában, más-más karakterrel, ám egyformán magas színvonalon.

A legrégebbi a Corvin szárny, melynek 42 szobáját négycsillagos sztenderdek szerint alakítottuk ki. A szomszédos, 44 szobás Sissi Hotelt néhány évvel ezelőtt, 2016-ban kapcsoltuk hozzá, azóta Sissi szárnyként üzemel, háromcsillagos besorolással. 

Az így kialakított "új" szálloda érdekessége, hogy a két korábbi épület a földszinten és a garázs szinten kapcsolódik. A szobák két különálló szárnyban helyezkednek el, és a csendes Angyal utcára, vagy a kertre néznek. Mindkét szárny vendégei élvezhetik a korszerűen felújított közösségi tereket, a kellemes hangulatú éttermet, a csendes, zöld, belső kertet, továbbá igénybe vehetik a mélygarázst és parkolót.

A későbbiekben apartmanokkal is bővült a kínálat: a szemközti épületben található Corvin Residence 5 kényelmes, otthonos, jól felszerelt lakosztállyal várja a vendégeket. Az apartmanokban teakonyha, kábeltelevízió, telefon, szobai széf, ingyenes vezetékes nagysebességű internet és WIFI áll rendelkezésre. Bár egy önálló lakás szabadságát adja, a Corvin Residence vendégeinek nem kell lemondaniuk a hotelszolgáltatások kényelméről sem, mint a napi takarítás, a portaszolgálat, vagy a reggeli. 

Corvin Hotel Budapest

A cégcsoportról

Szállodánk tulajdonosa, az ITH Cégcsoport jelenlegi szerkezete és szervezeti struktúrája az elmúlt évtizedek sikeres szakmai és gazdálkodási tevékenységének eredménye. Az 1991-ben alapított vállalkozás mára csaknem 50 fő alkalmazottat és széles beszállítói kört foglalkoztat. 

A cégcsoport kezdeti profilja az utazás- és rendezvényszervezés volt. A mai napig jelentős konferenciák, kongresszusok, rendezvénysorozatok megszervezésében és lebonyolításában segédkezünk, a rendezvények hátterét saját catering csapatunk biztosítja. Emellett amerikai csoportok számára szervezünk közép-kelet-európai tanulmányi programokat.

Cégcsoportunkhoz tartozik az említett szállodákon kívül az 1999-től üzemelő bakonybéli Bakony Hotel, illetve 2012-től az ausztriai Mönickirchenben található Villa Luef

Az ITH-csoport 2002 óta ingatlanberuházással is foglalkozik.