A mi etikánk

Szállodánk az ITH Hungary cégcsoport tagjaként aktívan részt vesz számos jótékonysági programban szerte az országban.

A karácsonyi nagy főzési akcióban, ahol 800-1000 adag ételt főzünk rászorulóknak 2001 óta. Az előkészítő munkákban a szálloda dolgozói mellett nagyon sok barát, ismerős, családtag is segíti önkéntes munkájával a feladat elvégzését.

A szomszédban található Tűzoltó utcai gyermekklinikát sok éve támogatjuk, a dolgozók nyaralhatnak testvérszállodánkban Bakonybélben; az ott kezelt gyerekek szüleinek kedvezményes áron adunk szállást szállodánkban. 2020-ban a Covid tavaszi időszakában 5 db apartmant a klinika rendelkezésére bocsátottunk, hogy az ott kezelt gyerekek szülei a közelben lakhassanak. A következő hullámban termet biztosítottunk, hogy a klinikán dolgozók gyerekeit felügyeljék a távoktatás időszakában, hogy szüleik tudjanak dolgozni.

Bakonybélből szervezzük továbbá a csóti 1. világháborús hadifogoly temető kitakarítását, ahol számos nemzet (lengyel, orosz, olasz) katonái nyugszanak. A munkába az érintett országok nagykövetségei is bekapcsolódtak.

A cégcsoporthoz tartozó Bakony Hotelből támogatunk több anyaotthont.  A gyerekeknek kirándulásokat szervezünk Budapestre, Mikulás ünnepséggel lepjük meg őket, és különböző használati tárgyakkal támogatjuk az otthonok működését.