Látogasson el Facebook oldalunkra akcióink és program ajánlónkért.

Bővebben
Magyar Angol Olasz Német Svéd Francia Orosz Lengyel Dán Finn Spanyol Román Cseh

Konferencia- és rendezvénytermek

Szállodánkban három légkondicionált, természetes megvilágítású rendezvényterem bérelhető ki különböző céges rendezvények, továbbképzések, üzleti találkozók vagy kisebb konferenciák céljából. Tapasztalt szállodai személyzetünk igyekszik a legkülönbözőbb megbízói igényeket is kielégíteni, hogy Ön és vendégei sikeres rendezvényt bonyolíthassanak le. WIFI-csatlakozással ellátott termeink a terem berendezésétől függően 5-től 80 főig biztosítanak kényelmes elhelyezést. 

 

Corvin Terem (115 m2)

  •  Maximum 100 fő elhelyezése színházültetéssel 
  • A terem a Corvin szárnyunk földszintjén található
  • Belső kertre nyíló terasszal rendelkezik
  • Technikai felszerelés: beépített projektor és vászon, flip chart, hangosítás

 

 

 Főnix Terem (55 m2)

  • Maximum 45fő elhelyezése színházültetéssel
  • A terem a szállodánkkal szemben található
  • Technikai felszerelés: projektor, flip chart

 

 

 

 

 Club Terem (45 m2)

  • Maximum 20 fő elhelyezése színházültetéssel
  • A terem a Corvin szárnyunk 6. emeletén található
  • Technikai felszerelés: projektor, flip chart

  

 

 

 

 

 Catering

A Corvin Hotel Budapest csapata évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel készíti elő és bonyolítja le az Ön rendezvényeit, állófogadásait mind külső mind belső helyszínen. Éttermünk kiváló tradicionális magyaros és nemzetközi ételekkel, bőséges menüválasztékkal és színvonalas kiszolgálással fogja a vendégeket kiszolgálni. Referencialistánk az egyszerű kávészünettől a díszvacsoráig, a hidegtálas rendeléstől az akár 500 fős gálavacsoráig széles skálán mozog.

 

Az alábbi szolgáltatásainkat ajánljuk figyelmébe: 
 

Belső Catering

Hotelünk étterme vagy akár rendezvényterme ideális helyszín lehet évfordulók, ballagási ebédek, vagy bármely más ünnep vagy jeles alkalom méltó megünneplésére.

Finger Food / Kávészünet / Szendvics Party

Ezt a szolgáltatásunkat kevésbé formális eseményekre ajánljuk, ahol a catering mellé külön felszolgálást nem szeretne a megbízó. Kiszállítjuk kedvenc ételét, italát, szendvicseket, kávét stb.

Svédasztalos állófogadás

Nagy létszámú rendezvény esetén az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk esküvőkre, céges rendezvényekre vagy bármely más magánjellegű eseményre. Megrendelés esetén nem csak az ételt, italt, de igény szerint a szükséges berendezéseket is szállítjuk.

Svédasztalos ültetett fogadás

Előkelő, formális rendezvényekre ajánljuk. A megbízó egyedi igényei alapján szállítjuk a kívánt ételt, italt illetve a tálaláshoz elengedhetetlen összes kiegészítőt (étkészletet, edényeket stb.) és szükséges berendezéseket. Az ételeket képzett munkatársaink szolgálják fel.

Kérjük, keressenek minket közvetlenül, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk: corvin@corvinhotelbudapest.hu