Látogasson el Facebook oldalunkra akcióink és program ajánlónkért.

Bővebben
Magyar Angol Olasz Német Svéd Francia Orosz Lengyel Dán Finn Spanyol Román Cseh

ITH Hungary Group

A Corvin Hotel Budapest az ITH Hungary cégcsoport része, amelynek jelenlegi szerkezeti és szervezeti struktúrája az elmúlt 20 év sikeres szakmai és gazdálkodási tevékenységének eredménye. A cégcsoporthoz tartozik a Bakonybélben található Bakony Hotel***, ill. az osztrák Mönichkirchen településen megvásárolt majd felújított apartmanház, a Villa Luef. A vállalatcsoport legrégebbi tagja az 1990-ben alapított utazás- és rendezvényszervező cég, a Kult-Turist ITH Kft., amely az elmúlt több, mint két évtizedben számos jelentős konferencia, kongresszus és rendezvénysorozat szervezésében vett részt, és amerikai partnerével együttműködve a mai napig kínál kelet-közép-európai tanulmányutakat.

A cégcsoport által épített Corvin Hotel Budapest 1996-ban nyitotta meg a kapuit. Bakonybéli szállodánk, a Bakony Hotel***, amelynek komplett átépítési munkáit szintén cégcsoportunk végezte, 1997-től üzemel. A vadregényes Bakony szívében, a festői Bakonybélben, Zirc és Pápa között, egy 4 hektáros park közepén található szálloda 50 szobája és apartmanja összesen 115 vendég befogadására alkalmas. A természet és a természetesség szállodája ideális helyszín a csendes, nyugodt pihenésre, aktív, frissítő kikapcsolódásra vágyóknak. Különtermei kitűnő lehetőséget biztosítanak céges tréningek szervezésére, rendezvények, konferenciák, értekezletek, tárgyalások megtartására, és nagyobb baráti társaságok, klubok közös programjainak lebonyolítására.

Az ITH Hungary cégcsoport 2012-ben vásárolta meg a festői szépségű osztrák településen, Mönichkirchenben a falu egykori villaépületét, amely az átfogó átépítési és felújítási munkálatokat követően 2013 eleje óta Villa Luef néven apartmanházként üzemel. A „gyógyklimatikus üdülőhelyként” számon tartott osztrák település télen a havasi vakáció szerelmeseinek, az év többi részében pedig a természeti szépségek iránt fogékony turisták, kiscsaládosok, és természetjárók számára kínál aktív kikapcsolódási lehetőségeket.