Check out our Facebook for great offers and program suggestions.

Mehr Details
Deutsch Englisch Ungarisch Italienisch Schwedisch Französisch Russisch Polnisch Dänisch Finnisch Spanisch Rumänisch Tschechisch

Környék és Budapest

A Corvin Hotel*** közelében található, rövid sétával elérhető látványosságok, szabadidős javaslatok:

 

Magyar Iparművészeti Múzeum

A múzeumot a londoni és a bécsi után Európában harmadikként, 1872-ben alapították. A 20. század második felétől elsősorban magyar történeti vonatkozású és egyre inkább modern, korabeli tárgyak kerültek a gyűjteménybe.
http://www.imm.hu

 

Holocaust Memorial Centre

A Páva utcai emlékközpont a világ kevés, kizárólag a holokauszttal foglalkozó, állami alapítású intézményeinek egyike.
http://www.hdke.hu

 

Ráday utca

Budapest első számú „étterem-utcája”, ahol mindkét oldalon éttermek, kávézók, bárok és kellemes kiülős teraszos étkezdék várják a gasztronómiai élményekre és jó hangulatra éhes turistákat és a helyieket. A jelenleg legjobbnak tartott magyar étterem, a Costes szintén itt található. A magyar ízeken kívül kóstolhatunk itt olasz, kínai, perzsa ételeket is. A Ráday utca a Kálvin tértől egészen a Petőfi hídig húzódik.

 

Trafó Kortárs Művészetek Háza

A budapesti Trafó Kortárs Művészetek Háza Magyarországon egyedülálló, a nemzetközi kortárs színtérbe beágyazott befogadó hely, ahol a különböző műfajok – színház, tánc, új cirkusz, zene és vizuális művészetek – egyedi és autentikus módon jelennek meg.
http://www.trafo.hu

 

Corvin Plaza és Corvin sétány

Bevásárlóközpont a Corvin Hotel közelében számos üzlettel, kávézóval, étteremmel, könyvesbolttal stb.
http://www.corvinplaza.hu

 

Duna-part

Hotelünktől könnyed sétával rövid időn belül megközelíthető a Duna-part. A Petőfi híd pesti hídfőjétől a part mentén észak felé haladva megtekinthető a Corvinus Egyetem épülete, a Szabadság-híd, Lánc-híd majd Erzsébet-híd, a Duna túloldalán pedig a Vár és a Mátyás-templom impozáns látképe.